simpla usa

Deblocari usi metalice

 

6 dintre serviciile noastre – Vă prezentăm mai pe larg serviciile oferite de echipa noastră, unde explicam fiecare detaliu și procedură.

Deblocări uși metalice.

Atunci când ușa nu se mai deschide, fie ca aveți sau ați pierdut cheia, ori broasca este defecta sau poate ca ați apelat la un prieten sa va ajute sa schimbați butucul și acesta nu mai deschide. Se poate întâmpla! Am avut multe intervenții după ce butucul a fost schimbat. Pare o treaba foarte simpla dar nu este chiar asa. Din neatenție cel care a schimbat butucul, nu a aliniat perfect șurubul de fixare sau din dorința de a face economie a montat un butuc de proasta calitate și atunci încep sa apără problemele. Pentru deblocare usi cu cheie perduta avem nevoie de documente care sa ateste ca puteti intra in acea locatie.  mai mult…

pick - uire

Reparația broaștei, a butucului sau a mânerelor.

Dacă din diferite motive ușa se încuie sau se descuie greu, trebuie intervenit de urgenta pentru a nu ajunge sa avem dea face cu o ușă blocată. Multi oameni ignora aceste semne pe care ușa le arata și suna un lăcătuș atunci când este deja prea târziu.

Sunt anumite uși la care nu mai exista pe piata piese de schimb, respectiv broasca sau mânerele și atunci intervenim să reparam ceea ce avem. Putem sa reparam orice fel de broasca, mâner sau butuc atunci când acestea nu pot fi înlocuite.

reparatie broasca
feronerie

Înlocuirea feroneriei și reglarea uși.

Este cea mai preferata varianta. Înlocuirea broaștei vechi cu una nouă este întotdeauna preferată față de reparația acesteia și aici motivele sunt lesne de înțeles.

Dacă înlocuim mânerele, broasca, butucul și reglam ușa, atunci puteți spune ca aveți o ușă nouă si deblocarea usii devine istorie.

Deblocari usi metalice facem de 10 ani deja, experienta acumulata isi va spune cuvantul. Suntem profesionisti pana la capat.

Aici aveti un exemplu de usa reparata de noi dupa interventia pompierilor

 

Montare broască suplimentară.

Pentru mai multa siguranță putem monta o broasca suplimentara pe orice tip de ușa. Acest lucru vă va oferi mai multa liniște și siguranța ca nu aveți vizitatori nepoftiți.

Trebuie sa știți ca niciun sistem de închidere nu este impenetrabil. Diferența dintre unul simplu și ieftin fata de unul complex și calitativ o face timpul petrecut in fata acestuia pana la pătrunderea în incintă.

broasca suplimentara

Consultanță pentru securizarea ușilor.

In cadrul oricărei intervenții va oferim in mod gratuit consultanta în ceea ce privește securizarea ușii dvs. Sunt sfaturi oferite in mod profesional pentru a nu întâmpina probleme cu cazuri de efracție, sau blocarea ușii.

Multi oameni ignora ușa. Aceasta este cea mai importanta piesa care face legătura între intimitatea noastră și lumea exterioara. La ușa de la intrare nu trebuie sa facem rabat la calitate.

Mentenanța ușilor.

Ca orice mecanism și ușa noastră are nevoie de întreținere. Ignorând acest aspect cu siguranță la un moment dat ne vom întâlni cu situația in care ușa refuza sa se deschidă.

La orice intervenție, ne asiguram ca lăsăm ușa in condiții optime de funcționare.

Ușa de la intrare nu este obiectul din casa cu care trebuie sa facem economie. Aceasta ne oferă siguranța și certitudinea ca nu avem vizitatori nepoftiți.

mentenanta usi
Follow by Email
WhatsApp