5 dintre serviciile noastre

Vă prezentăm mai pe larg serviciile oferite de echipa noastra, unde explicam fiecare detaliu si procedură.

Deblocări uși.

Atunci cand usa nu se mai deschide, fie ca aveti sau ati pierdut cheia, fie ca broasca este defecta sau poate ca ati apelat la un prieten sa va ajute sa schimbati butucul si acesta nu mai deschide usa. Se poate intampla! Am avut multe interventii dupa ce butucul a fost schimbat. Pare o treaba foarte simpla dar nu este chiar asa. Din neatentie cel care a schimbat butucul, nu a aliniat perfect surubul de fixare sau din dorinta de a face economie a montat un butuc de proasta calitate si atunci incep sa apara problemele.

Usa de la intrare nu este obiectul din casa cu care trebuie sa facem economie. Aceasta ne ofera siguranta si certitudinea ca nu avem vizitatori nepoftiti.

Reparația broaștei, a butucului sau a mânerelor.

Daca din diferite motive usa se incuie sau se descuie greu, trebuie intervenit de urgenta pentru a nu ajunge sa avem deaface cu o usa blocata. Multi oameni ignora aceste semne pe care usa le arata si suna un lacatus atunci cand este deja prea tarziu.

Sunt anumite usi la care nu mai exista pe piata piese de schimb, respectiv broasca sau manere si atunci intervenim si reparam ceea ce avem.

Experienta si echipamentele noastre ne plaseaza pe un loc fruntas in clasamentul lacatusilor din Brasov. Putem sa reparam orice fel de broasca, maner sau butuc atunci cand acestea nu pot fi inlocuite.

 

Înlocuirea feroneriei și reglarea uși .

Este cea mai preferata varianta. Înlocuirea broaștei vechi cu una nouă este întotdeauna preferată față de reparația acesteia și aici motivele sunt lesne de inteles.

Daca inlocuim manerele, broasca, butucul si reglam usa, atunci puteti spune ca aveti o usa nouă.

 

Montare broască suplimentară.

Pentru mai multa siguranta putem monta o broasca suplimentara pe orice tip de usa. Acest lucru vă va oferi mai multa liniste.

 

Securizarea ușii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *